Ретротрамвай готують до нового сезону

Щороку з весни і до початку осені у Дніпрі їздить екскурсійний ретротрамвай. Цей рік попри війну не став винятком, адже у місті перебуває багато переселенців і це надасть їм змогу познайомитись з історичною частиною центрального проспекту Дмитра Яворницького.  

«Цьогоріч нашому екскурсійному ретротрамваю виповнюється 25 років. У середньому він перевозить більше ніж 700 пасажирів на день і працює лише у суботу та неділю під час сонячної погоди. Режим руху – екскурсійний, тож пільговий проїзд не діятиме. Вартість – 9 гривень», – зазначив заступник директора з експлуатації та перевезень КП «Дніпровський електротранспорт» Володимир Сусленков. 

Наразі трамвай вперше цього року випустили на обкатку перед початком роботи на маршруті. Попередньо працівники КП «Дніпровський електротранспорт» виконали усі регламентні роботи з перевірки вузлів, агрегатів та електричного обладнання. За словами водія ретротрамвая Максима Бородюка, після завершення обкатки без пасажирів, вже цієї суботи вагон розпочне рух на гілці трамвайного маршруту № 1 – від залізничного вокзалу до вул. Центральної. 

«Торік трамвай працював з 08:00 і до 22:00. Охочих проїхатися завжди було багато, адже таким чином люди мають змогу насолодитися прогулянкою на колесах на свіжому повітрі», – зазначив Максим Бородюк.

Підписка на розсилку Дніпровської міської ради
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner.
Дніпровська міська рада не несе відповідальності за роботу сервісу.
Підписка на електронну газету Дніпровської міської ради
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner.
Дніпровська міська рада не несе відповідальності за роботу сервісу.